Soms heerlijk schalks, soms intens ontroerend, schildert dit intieme portret een unieke moeder-dochter relatie vol liefde, tederheid en familievreugde, ook in de latere fase van het leven.

Dag Ma


In Fien, Jip en Fien, wordt een hechte band tussen broer en zus op de proef gesteld door de eerste liefde.

Fien, Jip en Fien


Deze film documenteert het 100 jarig bestaan van YWCA Antwerpen, die met 25 miljoen leden wereldwijd, de grootste vrouwenorganisatie ter wereld is.

YWCA: Your Wife Constantly Away


Groot familie is het verhaal van een diverse theatergroep bestaande uit laaggeletterde mensen. Een documentaire vol vriendschap, inspiratie, ontroering, wederzijds begrip en plezier in moeilijke tijden.

Groot Familie


Dit Antwerps dagcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking moet sluiten vanwege besparingen. Ze bereiden zich voor op hun laatste dansvoorstelling samen.

De Laatste Dans


Wij willen Koning Filip beter leren kennen, weten wat er schuilt achter de monarchie en de paleisdeuren. Wij willen zijn leven documenteren in al zijn facetten. Wij willen opkijken naar de koning, maar daarvoor moeten we hem eerst leren kennen.

Koning Filip


Bomma en Maurits vertelt het hartverwarmende verhaal van de bomma van onze eigen regisseur Marie, die dankzij het internet terug de liefde vond.

Bomma en Maurits


Een reportage over de censurering van journalisten in Turkije.

Het Nieuwe Turkije


Ingewikkeld is een eenvoudig verhaal dat vertelt over hoe ingewikkeld een leven met psychose voelt.

Ingewikkeld